Esthec

Esthec det föredragna däcksalternativet för ett växande antal båtägare och varv. Det är ett starkt och solitt material som består av naturliga komponenter, fibrer, pigment och fyllnadsmedel. Esthec är helt enkelt det perfekta däcksalternativet för en miljömedveten båtägare.

 

Esthec är en värmefixerad produkt vilket betyder att den har en extremt låg expansionskoefficient. Detta innebär att materialet är perfekt för båtliv på varma breddgrader eftersom det förblir behagligt att gå på. Omfattande tester har också visat att Esthec inte tappar formen ens efter många års användning i de mest krävande miljöerna.

Esthec erbjuder oändliga designmöjligheter

Esthec finns i många färger och former. Det är det perfekta däcksalternativet för den designmedvetne båtägaren som söker det lilla extra. Förutom alla estetiska möjligheter är Esthec också vattentåligt och absorberar varken vatten, alger eller andra organiska material.

Enastående vackert och säkert däck med minimalt underhåll

Esthec ger bra grepp också under fuktiga omständigheter. Därför är materialet inte bara ett vackert utan också ett säkert alternativ för en modern båtägare. En annan fördel är det minimala underhålls- och rengöringsbehovet.

Esthec-tillverkningsprocesserna genererar inget avfall, vilket gör detta till ett av de mest miljövänliga däcksmaterial som finns.

Flexiteek

Esthec

KiwiGrip


Marinedeck


Vyva fabrics

Teak Life

Scandinavian Teak Deck
special offer 10% off

Scandinavian Teak Decks vision är att bibehålla och stärka positionen som ett av världens främsta yachtdäcksföretag

Om oss

Scandinavian Teak Decks vision är att bibehålla och stärka positionen som ett av världens främsta yachtdäcksföretag