JAHDIT

Superjahdit

Scandinavian Teak Deckillä on vankka asiantuntemus kansien valmistuksesta ja toimituksesta arvostetuille telakoille.

Korkeatasoinen jahtielämys

Palvelumme räätälöidään aina vastaamaan jokaisen asiakkaan yksilöllisiä tarpeita, jolloin voimme huolehtia kaikista osa-alueista aina kannen digitoinnista valmistukseen ja asennukseen paikan päällä.

Suurin osa valmistamistamme superjahtien kansista on uniikkeja, minkä vuoksi tiivis yhteistyö asiakkaan kanssa suunnittelun, materiaalien ja tuotannon aikataulujen osalta on avainasemassa projektin onnistumisen kannalta.

Scandinavian Teak Deck lunastaa kansia koskevat lupauksensa tinkimättömällä panostuksella laatuun, nopeuteen ja luotettavuuteen.

What you can expect from our work

01 – Taattu huippulaatu

Seisomme vankasti työmme takana, ja annamme toimitetuille kansillemme alan standarditakuun sekä Euroopassa että Yhdysvalloissa.

02 – Kansien asennukset maailmanlaajuisesti

Ensiluokkaisen palvelun tarjoaminen on meille äärimmäisen tärkeää. Kokeneista veneenrakentajista ja puusepistä koostuva tiimimme tekee erittäin tiivistä yhteistyötä ulkopuolisten tiimien ja sidosryhmien kanssa. Veneesi sijainnista riippumatta työskentelemme mielellämme kanssasi myös paikan päällä.

03 – Luotettava asiantuntijatiimi

Suhtaudumme työhömme erittäin intohimoisesti, ja meillä on suuri kunnia työskennellä rinnakkain arvostettujen kumppaneidemme kanssa. Suhtaudumme tähän etuoikeuteen vakavasti: Olemme itse asiassa investoineet merkittävästi suunnittelu- ja tuotantokapasiteettiimme, minkä ansiosta voimme ottaa työn alle minkä tahansa kansitoimituksen sijainnista, materiaaleista ja koosta riippumatta. Piirustusten muuntaminen arvostetuksi tosielämän kanneksi on paras palkinto työstämme.

04 – Suuri tuotantokapasiteetti

Toimimme nykyaikaisissa 4 000 neliömetrin tiloissa, ja vastaamme asiakkaidemme tarpeisiin sekä paikallisesti että maailmanlaajuisesti.

05 – Materiaalivaihtoehdot erottuvat edukseen

Tiedostavat veneenomistajat etsivät yhä useammin moderneja kansimateriaaleja täydentämään aluksiaan. Me Scandinavian Teak Deckillä otamme tämän muutoksen avosylin vastaan, ja vastaamme tähän suuntaukseen ja kysyntään tarjoamalla erilaisia kansivaihtoehtoja osaamisellamme ja innovatiivisilla työkaluillamme.

06 – Joustavuuden taito

Asiakastyytyväisyys on meille tärkeintä. Kantemme räätälöidään huolellisesti,

jotta voimme tarjota vertaansa vailla olevia elämyksiä, jotka vastaavat tarpeitasi ja toiveitasi. Tehokkaan työnkulun ja yhteistyöhön perustuvan lähestymistapamme ansiosta olemme mukana tällä matkalla – halutessasi aina suunnitteluvaiheesta varsinaiseen veneen kannen rakentamiseen ja asennukseen.

Purjeveneet

Vahva siteemme purjehtimiseen heijastuu poikkeuksellisissa kansissa, joita toimitamme maailmanlaajuisesti.

Moottoriveneet

Tavoitteenamme on olla alan johtava toimija, joka tarjoaa räätälöityjä veneiden kansiratkaisuja kunkin asiakkaan erityistarpeisiin.

Kaupalliset alukset

Takaamme, että käytämme oikeita materiaaleja ja että meillä on asianmukaiset sertifioinnit voidaksemme tarjota laadukkaita kansia kaikille kaupallisille aluksille.

Vie veneilysi seuraavalle tasolle kanssamme

Haluatko, että veneesi huokuu pohjoismaista muotoilua ja käsityötaitoa? Tarvitsetpa sitten veneen kansia superjahteihin, purjeveneisiin tai moottoriveneisiin, keskustelemme mielellämme tarpeistasi ja toiveistasi!