Scandinavian Teak Deckin visiona on säilyttää ja vahvistaa paikkaansa yhtenä maailman johtavista veneiden kansivalmistajista.

 

Korkealaatuisten kansien valmistus purje- ja moottoriveneiden tarpeisiin on aina ollut toimintamme ytimessä. Scandinavian Teak Deck sijaitsee Teerijärvellä, Pohjanmaalla, mutta tarjoamme veneiden kansiin liittyviä palveluita kaikkialla maailmassa.

 

Tuotantopuolen asiakkaamme ovat maailmalla tunnettuja brändejä, joita merenkävijät ympäri maailman arvostavat. Tästä huolimatta merkittävä osa toiminnastamme koostuu edelleen vanhoille purje- ja moottoriveneille tehtävästä uudelleensovitus- ja korjaustyöstä. Suurin osa projekteistamme on keskittynyt Eurooppaan, mutta palvelemme asiakkaita myös muualla, kuten USA:ssa, Chilessä, Filippiineillä, Antigualla, jne.

Laatu

Scandinavian Teak Deck Ab pyrkii valmistamaan mahdollisimman korkeanlaatuisia venekansia.

Henkilökunnallamme on runsaasti alan tietämystä, kokemusta sekä joustavuutta, ja tekemällä yhteistyötä johtavien materiaalitoimittajien kanssa työskentelemme jatkuvasti ylittääksemme asiakkaiden odotukset ja toiveet.

Yritys

Modernit rakennusvaiheet, materiaalit ja kansainväliset sitoumukset vaati erinonmaista henkilökuntaa jolla on korkea pätevyys. Työntekijämme ovat epäilemättä menestyksemme kulmakivi ja syy miksi pärjäämme niin hyvin maailmanlaajuisilla purjehdusmarkkinoilla.

Meistä

Scandinavian Teak Deckin visiona on säilyttää ja vahvistaa paikkaansa yhtenä maailman johtavista veneiden kansivalmistajista