Yacht typeR

Segelbåtar

Våra tjänster är alltid skräddarsydda för att möta våra kunders behov, vilket gör det möjligt för oss att ta hand om alla aspekter, från ritningar av däcken till tillverkning och installation av dem på plats. De flesta av våra däck är unika projekt där ett nära samarbete kring design, material och produktion är avgörande för projektets framgång.

Monteringstjänster för däcksbelag

I jakten på excellens går vi längre än andra företag. Därför erbjuder vi också omfattande monteringstjänster för beslag, ett värdefullt tillägg som uppskattats av alla båtägare under deras ombyggnadsprojekt. De här detaljerna förhöjer din seglingsupplevelse och säkerställer att varje aspekt av din båt är mästerligt utformad.

Vad ni kan förvänta er av vårt arbete

01 – Garanterad excellens

Vi är stolta över vårt arbete och ger en branschövergripande standardgaranti på våra däck i både Europa och USA.

02 – Däckinstallationer över hela världen

Att leverera förstklassiga tjänster är väldigt viktigt för oss. Vårt team av erfarna båtbyggare och specialister är duktiga på att samarbeta med externa team och intressenter. Oavsett var din båt befinner sig är vi alltid lika glada över att få arbeta med dig på plats.

03 – Ett pålitligt team av experter

Vi brinner för det vi gör och känner oss mycket hedrade över att få arbeta sida vid sida med våra framstående partners. Vi tar inte lätt på det här privilegiet: vi har faktiskt gjort betydande investeringar i design- och produktionskapacitet, vilket gör att vi kan ta oss an alla däcksleveranser, oavsett plats, material och storlek. Att förvandla en ritning till ett riktigt däck är den ultimata belöningen för vårt hårda arbete.

04 – Kapacitet för stora volymer

Vi arbetar i moderna anläggningar på 4 000 kvadratmeter och tillgodoser våra kunders behov både lokalt och internationellt.

05 – Wow-faktorn med alternativa material

Medvetna båtägare söker allt oftare moderna däcksmaterial för att komplettera sina fartyg. På Scandinavian Teak Deck välkomnar vi denna förändring och erbjuder ett brett urval av alternativa däcksmaterial – uppbackade av kunskap och innovativa verktyg – för att möta denna trend och efterfrågan.

06 – Flexibilitet

Våra kunders nöjdhet är vår högsta prioritet. Våra däck är noggrant anpassade för att leverera enastående upplevelser i enlighet med dina behov och preferenser. Med ett effektivt arbetsflöde och en samarbetsvillig attityd gör vi den här resan tillsammans. Om du så önskar kan vi samarbeta ända från designen till byggandet och installationen av däcket.

Superyachter

Scandinavian Teak Deck har lång erfarenhet av att tillverka och leverera unika, skräddarsydda båtdäck till några av de mest kända båtvarven.

Motorbåtar

Vårt mål är att ligga i branschens framkant när det kommer till att erbjuda skräddarsydda lösningar anpassade efter våra kunders behov.

Kommersiella fartyg

Vi ser till att du får rätt material och certifieringar för att du ska få ett däck av högsta kvalitet till ditt kommersiella fartyg.

Förhöj livet på däck med oss

Vill du att din båt ska utstråla nordisk design och hantverksskicklighet? Oavsett om du behöver ett båtdäck till en superyacht, segelbåt eller motorbåt så diskuterar vi gärna dina preferenser!