Materiaalit

Esthec

Esthec on kiinteä materiaali, joka on valmistettu luonnon ainesosista, kuiduista, väripigmenteistä ja täyteaineista. Se on ihanteellinen kansivaihtoehto ympäristötietoisille veneilijöille.

Kestävä, pitkäikäinen kansi

Esthec on kertamuovituote, mikä tarkoittaa, että sillä on erittäin alhainen laajennuskerroin, mikä tekee siitä erinomaisen vaihtoehdon veneilyyn lämpimässä ilmastossa, sillä se säilyttää miellyttävän tuntuman kävellessä.

Laajat testaukset ovat myös osoittaneet, ettei Esthec kupruile vuosienkaan käytön jälkeen edes ankarimmissa sääolosuhteissa.

Esthec on täydellinen valinta, jos etsit kantta, joka kestää kovimmat ja haastavimmat avomerimatkat.

Loputtomasti vaihtoehtoja

Esthec on saatavilla lukuisissa eri väreissä, muodoissa ja malleissa. Se onkin täydellinen kansivaihtoehto tyylitietoiselle veneilijälle, joka etsii jotain erityistä.

Esteettisten mahdollisuuksien lisäksi Esthec on vesitiivis: se ei ime lainkaan vettä, levää tai muita orgaanisia materiaaleja.

Kestävä ja turvallinen

Esthec säilyttää hyvän pidon myös kosteissa olosuhteissa. Tämän ansiosta materiaali ei ole vain upea, vaan myös turvallinen vaihtoehto modernille veneilijälle. Etuna on myös vähäinen huolto- ja puhdistustarve.

Esthec on yksi markkinoiden ympäristöystävällisimmistä kansimateriaaleista, koska sen tuotantoprosessissa ei synny lainkaan jätettä.

Referenssit