MateriaALIT

Marinedeck 2000 ®

80-luvulla keksitty Marinedeck tarjoaa luonnollisen ja pehmeän tuntuman korkin luonnollisten ominaisuuksien ansiosta. Se on monien merenkulkualan arkkitehtien, veneenomistajien ja kapteenien suosima valinta.

Erittäin suorituskykyinen, ympäristöystävällinen kansi

Marinedeckin poikkeuksellinen mukavuus sen päällä kävellessä tai maatessa on voittamaton tunne.

Marinedeck säilyttää mukavuutensa myös silloin, kun se altistetaan hyvin korkeille tai matalille lämpötiloille – kyseessä on luonnon tarjoama, luonnollinen high-tech-yhdistelmä.

Moitteettoman tuntuman lisäksi korkkikansi on helppohoitoinen ja se kestää ankariakin olosuhteita. Se on miellyttävä ja kestävä valinta, jota sekä purjehtijat että muut veneilijät arvostavat.

Korkin lyhyt oppimäärä

Korkki on hyvin yhtenäinen materiaali, joka koostuu lähes täysin solukalvoista, jonka läpi ei kulje kanavia. Korkki on erinomainen lämmöneriste, jolla voidaan vähentää lämpöhäviötä 36 % tai alentaa lämpötilaa 53 %:lla.

Materiaali muodostuu kuolleista soluista. Kukin korkkisolu koostuu vähäisestä määrästä kiinteää materiaalia sekä suuresta määrästä kaasumaista materiaalia, jotka ovat ilmakehän ilmaa sekä hiilidioksidia. Korkkitammen kaarnan nimi on Suberose Parenchyma.

Helppohoitoinen

Marinedeck-kansien ainoa tarvittava huoltotoimenpide on sen puhdistaminen Marinedeck®-käsiharjalla tai -varsiharjalla sekä kahdella erityyppisellä lattialiinalla. Näitä tuotteita käyttämällä mikä tahansa Marinedeckin kansi voidaan puhdistaa helposti, vaivatta ja nopeasti.

FSC-sertifikaatti

Marinedeckin korkkirakenteet kerätään Chain of Custody -periaatteiden mukaisesti sekä sertifioidaan Forest Stewardship Councilin® (FSC) mukaisesti.

Referenssit

Vieraile verkkokaupassamme saadaksesi lisätietoja