Material

KiwiGrip

KiwiGrip är en revolutionerande, hållbar och halkfri beläggning med en vacker yta med hög greppförmåga. Ytans struktur har en handgjord känsla och ett grepp med mer industriell textur.

En halkskyddad yta

KiwiGrip är en slitstark beläggning som är framtagen för att hålla båtsmän säkra på däck. Den är lätt att applicera med KiwiGrips roller.

KiwiGrip kan appliceras på trä, glasfiber, epoxi, betong eller metall. Den textur du vill ha kan uppnås genom att variera appliceringstekniken.

Materialet är dessutom giftfritt och går bra att rengöra med vatten och tvål, vilket gör det till ett perfekt val för halkfria beläggningar.

Tilltalande färg och textur

KiwiGrip innehåller en UV-stabilisator för att säkerställa konsekvent färg. Beläggningen finns i fyra standardfärger (vit, krämvit, ljusgrå och ljusblå) med möjlighet till ytterligare anpassning.

Lokala färgbutiker kan enkelt nyansera färgen efter dina önskemål. Dock bör inte mer än tre procent av volymen färgas.

Giftfri och stark

KiwiGrip är giftfri, har låga VOC-värden och innehåller inga flyktiga lösningsmedel. Beläggningen är lätt att rengöra med tvål och vatten.

KiwiGrip är en komplex akrylpolymer som ger en hållbar, enhetlig och motståndskraftig yta. Den slits inte snabbt och avslöjar inga fyllnadsmedel.

Referenser

Besök vår webbshop för att få veta mer