MateriaALIT

Vyva-kankaat

Alankomaalainen yritys Vyva Fabrics valmistaa miellyttäviä, nykyaikaisia ja käytännöllisiä kankaita. Heidän kankaansa sopivat erinomaisesti viihtyisämpään ja tyylikkäämpään elämään kannella.

Tyylikkäät kankaat veneilyyn

Vyva Fabrics on alankomaalainen yritys, joka aloitti toimintansa 90-luvulla valmistamalla verhoilukankaita jahteihin ja veneisiin. Nykyään heidän tyylikkäitä, kestäviä ja innovatiivisia kankaitaan käytetään eri teollisuuden aloilla ja yrityksissä.

Tutustu Vyva Fabricsin ja moniin muihin laajan tuotevalikoimamme kankaisiin ja tee olosi mukavaksi kannella.

Infinity: ylellinen kudottu vinyyli

Infinityssä on ainutlaatuinen vinyylivaahtokerros, joka sopii erinomaisesti erilaisille pinnoille. Lisäksi se hylkii tahroja eikä läpäise bensiiniä, öljyroiskeita tai lintujen jätöksiä.

Infinity on hyvin kestävä ja ääntä vaimentava, minkä vuoksi se on erinomainen valinta veneilyyn.

Softex: vedenkestävä matto

Softex on vedenkestävä matto, joka on suunniteltu erityisesti veneiden ja autojen seinien sekä lattioiden verhoiluun. Se on UV-säteilyä kestävä, kevyt, kestävä, joustava ja helppo pitää puhtaana.

Materiaali hylkii hometta, eikä purkaannu. Softexia on helppo leikata, ja se voidaan asentaa saumattomasti niin sisä- kuin ulkotiloihin.

Marine Tuft: modernit kaksikäyttöiset matot

Marine Tuft on ainutlaatuinen, tyylikäs, mukava ja kestävä lattiapäällyste sisä- ja ulkokäyttöön. Merellisen ilmeensä ansiosta se sopii erityisen hyvin huviveneilyyn.

Marine Tuftin tuotteen valmistetaan korkealaatuisista materiaaleista: UV-säteilyä, merivettä ja kloorivettä kestävät kuidut yhdistettynä läpäisevään Aquabac-kerrokseen varmistavat kestävyyden monenlaisessa käytössä.

Marine Tuft on pehmeä, helppo pitää puhtaana, kevyt, helppohoitoinen, ääntä vaimentava sekä lämpöä kestävä. Se voidaan joko asentaa irralleen tai liimata paikoilleen.

Nautifloor: joustava lattiapäällyste

Nautifloor muistuttaa tiikkiä ja on loistava valinta sisä- ja ulkokäyttöön. Se on suunniteltu vesiurheiluun, ja sitä voidaan hyödyntää myös esimerkiksi hotelleissa, ravintoloissa, myymälöissä ja kodeissa.

Paperi- tai huopakerroksisista vinyylilattioista poiketen Nautifloorissa on kiinteä pohjakangas, joka ei repeä edes erittäin lämpimissä tai kylmissä lämpötiloissa.

Vieraile verkkokaupassamme saadaksesi lisätietoja