Tjänster

Scandinavian Teak Deck har en lång historia av att byta ut slitna teakdäck. Vi erbjuder heltäckande tjänster, där vi leder projektet från början till slut eller genomför vissa delar av däcksbytet i nära samarbete med ägaren, kaptenen eller besättningen. Vi utför reparationsuppdrag på varje kust där fritidsbåtar är populära.

Förstklassig kvalitet och kompetens

Vi erbjuder en omfattande uppsättning tjänster till våra kunder. Vår långa erfarenhet av att bygga däck för några av världens lyxigaste båtvarv har gjort oss flexibla, kostnadseffektiva och snabba att leverera när det gäller.

Tveka inte att kontakta oss för mer information.

Rätt däck för din båt

Oavsett om du letar efter ett däck till din yacht, motorbåt eller till ditt kommersiella fartyg, är vi alltid lika glada att diskutera dina önskemål och ge förslag. Kontakta oss så hjälper vi dig att hitta rätt däck.

Standardtjänster

När du behöver reparera ditt befintliga teakdäck eller byta ut ett slitet båtdäck kan vi hjälpa dig oavsett var din båt är.

Varje projekt skräddarsys efter kundens behov och våra standardtjänster inkluderar allt från digitalisering av däcksytor och prefabricering till installation av det nya däcket.

Exklusiva tjänster

Förutom våra standardtjänster erbjuder vi även mer skräddarsydda tjänster för att möta våra kunders behov. Dessa tjänster inkluderar borttagning av gamla däck, spackling av skrov, nåtning, montering, träunderhåll och tillverkning av skyddsräcken i hårt trä.

Reparationer

Scandinavian Teak Deck har stor erfarenhet av att byta ut slitna teakdäck. Vi erbjuder ett komplett utbud av tjänster, och kan antingen ta hand om projekt från början till slut eller genomföra valda delar av projektet i nära samarbete med ägaren, kaptenen eller besättningen.

Ombyggnader

Underhållet av däcket är avgörande för båtens allmänna skick. Att skydda däcket mot vatten och korrosion är väldigt viktigt för att bevara båtens värde. Trots det finns det bara ett fåtal situationer då det är nödvändigt att byta ut hela däcket.

Ifall det finns tillräckligt med trä kvar kan det fungera lika bra att spackla igen fogarna och ge listerna en lätt slipning. Det här ger ett gammalt teakdäck en fräsch, ny, gyllene look.

Hur man tar hand om ett teakdäck

Även om teak är ett tåligt material måste det behandlas med omsorg. Däcket bör inte rengöras med alltför sura rengöringsmedel. Tvådelade rengöringsmedel rengör teaken, men de äter också bort den mjuka och ljusa ådringen i träet. Den mörkare ådringen lämnar däremot kvar, vilket ger ytan en grov tvättbrädsliknande textur.

Förhöj livet på däck med oss

Vill du att din båt ska utstråla nordisk design och hantverksskicklighet? Oavsett om du behöver ett båtdäck till en superyacht, segelbåt eller motorbåt så diskuterar vi gärna dina preferenser!