Palvelut

Scandinavian Teak Deckillä on pitkä kokemus kuluneiden tiikkikansien uudelleensovituksista. Tarjoamme täyden palveluvalikoiman, joko hallinnoiden työtä alusta loppuun tai hoidamme uudelleensovitukset tiiviissä yhteistyössä omistajan, kapteenin tai miehistön kanssa uusien tietyt osat. Uudelleensovituksia hyödyntäneet asiakkaamme sijaitsevat ympäri maailmaa huviveneilyn keskeisimmillä maantieteellisillä alueilla.

Ensiluokkainen laatu ja osaaminen

Tarjoamme asiakkaillemme kattavan palvelukokonaisuuden. Monipuolinen kokemuksemme kansien rakentamisesta maailman ylellisimmille telakoille on tehnyt meistä joustavan, kustannustehokkaan ja tarvittaessa nopean kansitoimittajan.

Ota rohkeasti yhteyttä saadaksesi lisätietoja.

Sopiva kansi veneeseesi

Etsitpä kansiratkaisuja jahdillesi, moottoriveneeseesi tai kaupalliselle aluksellesi, keskustelemme mielellämme toiveistasi ja ehdotamme sopivaa ratkaisua. Ota yhteyttä, niin autamme löytämään juuri sinulle sopivan kannen.

Vakiopalvelut

Kun tarvitset apua nykyisen tiikkikannen korjaamiseen tai kuluneen kannen uudelleensovitukseen, autamme sinua kaikin mahdollisin tavoin riippumatta siitä, missä jahtisi sijaitsee.

Jokainen projekti räätälöidään asiakkaan toiveiden mukaan, mutta vakiopalveluihimme kuuluu kannen pintojen digitointi, esivalmistus ja uuden kannen asennus.

Erikoispalvelut

Vakiopalvelujemme lisäksi tarjoamme asiakkaillemme heidän tarpeisiinsa räätälöityjä palveluja. Näihin palveluihin kuuluvat vanhan kannen purku, kannen pohjatyöt, uuden kannen asennus sekä heloitustyöt.

Uudelleensovitukset

Scandinavian Teak Deckillä on laaja kokemus kuluneiden tiikkikansien uudelleensovituksista. Tarjoamme täyden palveluvalikoiman, joko hallinnoiden työtä alusta loppuun tai työskennellen tiiviisti omistajan, kapteenin tai miehistön kanssa projektin tiettyjen osa-alueiden parissa.

Kunnostukset

Kannen pitäminen hyvässä kunnossa on tärkeä osa veneen yleiskuntoa. Veneen suojaaminen vedeltä ja korroosiolta on ratkaisevaa veneen arvon säilyttämiseksi. Kuitenkin vain harvoin on tarpeen uusia kansi kokonaan.

Mikäli kannessa on riittävästi puuta jäljellä, voi olla järkevää saumata saumat uudelleen sekä hioa halutut osat kevyesti. Tämä luo vanhalle tiikkikannelle raikkaan kullanhohtoisen ilmeen.

Kuinka hoitaa tiikkikantta

Vaikka tiikki on kestävää, sitä on käsiteltävä huolellisesti. Kantta ei tulisi puhdistaa liian aggressiivisilla kaksiosaisilla happopohjaisilla tiikinpuhdistusaineilla. Vaikka nämä kaksiosaiset puhdistusaineet kyllä puhdistavat tiikin, ne myös kuluttavat pois puun vaaleansävyiset pehmeät puunsyyt. Tällöin puuhun jäävät jäljelle tummemman väriset syyt, mistä seuraa kannen yleispinnan karhea ja pyykkilautamainen efekti.

Vie veneilysi seuraavalle tasolle kanssamme

Haluatko, että veneesi huokuu pohjoismaista muotoilua ja käsityötaitoa? Tarvitsetpa sitten veneen kansia superjahteihin, purjeveneisiin tai moottoriveneisiin, keskustelemme mielellämme tarpeistasi ja toiveistasi!