Meistä

Tehdas

Tarkkuutta ja tehokkuutta

Tuotantotilamme tarjoavat verratonta tarkkuutta ja laatua. Olemme erittäin huolellisia luodessamme moitteettomia veneiden kansia. Moderneissa tuotantotiloissamme on työkalut ja tekniikka, joilla voidaan varmistaa jokaisen osan tarkka valmistus.

Tuloksena on täydellisyyttä hipovat veneen kannet, jotka näyttävät upeilta sekä kestävät ankaria sääolosuhteita ja aikaa.

Lupaamme aina nopeat toimitukset ja maailmanluokan osaamisen, kun tilaat Scandinavian Teak Deckiltä. Edistykselliset laitteemme tehostavat tuotantoa, lyhentävät toimitusaikoja ja kokonaiskustannuksia.

Historia

Kun yrityksemme perustettiin vuonna 1998, aloitimme elinikäisen matkan luodaksemme upeita hetkiä kannella. Siitä lähtien matkamme on jatkunut moniin maanosiin ja maihin, joissa olemme toteuttaneet tulevaisuuden kansia.

MarinPool

MarinPool perustettiin Scandinavian Teak Deckin tytäryhtiöksi vuonna 2010.

Yritys toimii henkilöstövuokrausyrityksenä ja tarjoaa laminointiin, tuotantolinjoihin ja puusepäntöihin erikoistuneita ammattitaitoisia työntekijöitä kansainvälisesti tunnetuille veneenvalmistajille.

Kestävä kehitys

Välitämme asiakkaistamme ja ympäristöstä. Siksi haluamme olla edelläkävijöitä tarjotessamme asiakkaillemme kevyitä, kestäviä ja ympäristöystävällisiä kansimateriaaleja, jotka täyttävät yksilölliset mieltymykset.

Vie veneilysi seuraavalle tasolle kanssamme

Haluatko, että veneesi huokuu pohjoismaista muotoilua ja käsityötaitoa? Tarvitsetpa sitten veneen kansia superjahteihin, purjeveneisiin tai moottoriveneisiin, keskustelemme mielellämme tarpeistasi ja toiveistasi!