Flexiteek

Flexiteek on korkealaatuinen kansimateriaali, joka jäljittelee perinteisten tiikkikansien ominaisuuksia erityisen hyvin. Flexiteek 2G on valmistettu UV-stabiloidusta PVC:stä, joka hylkii likaa, säilyttää värinsä sekä on 30% kevyempi verrattuna ensimmäisen sukupolven synteettisiin kansimateriaaleihin.

Lankkuvaihtoehdot

Flexiteek on saatavilla 11 värisävyssä sekä mustalla, harmaalla tai valkoisella
saumauksella. Flexiteek 2G:n standardilistan leveys on 45 mm (sis. 5 mm
sauman), mutta saatavilla on myös muita kokoja. Sama pätee marginaalilevyihin, joita on saatavilla 45-125 mm leveyksillä. Lisätietoa löydät Flexiteekin verkkosivuilta.

Nauti turvallisesta veneilystä Flexiteek 2G:n kanssa

Flexiteek ei muutu liukkaaksi kastuessaan. Se ei myöskään lämpene yhtä kuumaksi verrattuna muihin synteettisiin kansivaihtoehtoihin, minkä ansiosta se sopii hyvin kuumissa lämpötiloissa tapahtuvaan veneilyyn. Mainio ominaisuus on se, ettei Flexiteek halkeile tai jätä tikkuja. Materiaali myös eristää ääntä, jolloin viihtyvyys kannen alla paranee veneilyn aikana.

Helppohoitoinen ja ympäristöystävällinen

Flexiteek ei vaadi tiivistämistä tai jatkuvaa huoltoa. Kaikki kannen osat hitsataan yhteen, jolloin pinnasta tulee täysin kiinteä ja vesitiivis. Öljy, polttoaine, punaviini ja muut tahrat puhdistuvat helposti vedellä ja saippualla.


Marinedeck


Vyva kankaat

Teak Life

Meistä

Scandinavian Teak Deckin visiona on säilyttää ja vahvistaa paikkaansa yhtenä maailman johtavista veneiden kansivalmistajista