Superjahdit

Scandinavian Teak Deckilla on vankka tietotaito ja kokemus tiikkikansien toimituksesta maineikkaille telakoille. Palvelumme räätälöidään aina kunkin asiakkaan tarpeiden mukaan, minkä ansiosta voimme tarjota asiakkaillemme koko palveluketjun aina digitoinnista tuotantoon sekä kannen asennukseen asiakkaamme tiloissa. Suurin osa valmistamistamme superjahtien kansista on uniikkeja, minkä vuoksi tiivis yhteistyö asiakkaan kanssa designin, materiaalien ja tuotannon aikataulujen suhteen on avainasemassa projektin onnistumiselle.

Päätavoitteemme on olla alallamme tunnettu luotettavimpana kansikumppanina. Laatu, nopeus ja luotettavuus ovat kaikki asioita, jotka miellämme menestyksemme kulmakiviksi.

Kansainväliset tiikkikansiasennukset

Ensiluokkainen palvelu on ehdoton, kun tehdään yhteistyötä johtavien
venevalmistajien kanssa. Tiimimme koostuu kokeneista veneenrakentajista ja
puusepistä, jotka ovat tottuneet tekemään yhteistyötä ulkopuolisten tiimien ja sidosryhmien kanssa.

Joukko veneenrakentamisen ammattilaisia palveluksessasi

Suhtaudumme työhömme intohimolla, ja olemme kiitollisia saadessamme työskennellä kumppaneidemme kanssa veneiden toimituksissa. Emme ota tätä vastuuta kevyesti tai pidä sitä itsestäänselvyytenä. Olemme investoineet paljon suunnittelu- ja tuotantokapasiteettiimme, minkä ansiosta voimme ottaa työn alle minkä tahansa kansitoimituksen riippumatta sijainnista, materiaalista tai koosta.

Piirustuksen muuntaminen toimivaksi tosielämän venekanneksi on paras palkinto työstämme.

Meistä

Scandinavian Teak Deckin visiona on säilyttää ja vahvistaa paikkaansa yhtenä maailman johtavista veneiden kansivalmistajista