Vyva Fabrics

Infinity – luxury woven vinyl

Infinity features a unique vinyl foam backing which makes it ideal for use on different types of surfaces. Infinity Luxury Woven Vinyl is comfortable, modern, and convenient making it an excellent choice for marine, hospitality, healthcare, wellness, and home use.

 

The material is stain-resistant, making it impervious to petrol, oil spills, or bird feces. It is also easy to clean and dries up quickly. Infinity is also very durable and sound absorbing, making it an ideal choice for the maritime world.

https://marineflooring.eu/products/infinity

 

Marine tuft – indoor and outdoor carpets

Marine Tuft is a unique, stylish, comfortable, and durable indoor and outdoor flooring material. With a maritime look, it is particularly well-suited for use in the leisure boating world. Marine Tuft products are made of high-quality materials: the UV-, seawater-, and chlorine water -resistant fibers with the permeable Aquabac backing ensure durability in a wide range of applications.

 

Marine Tuft floor covering is soft for your feet, easy to clean, lightweight, sound absorbing, and heat resistant. It can be laid either loose or glued. It is suitable for boats, caravans, houses, swimming pools, gardens, conservatories, shops, and event halls.

https://marineflooring.eu/products/marine-tuft

 

Nautifloor – lonseal marine flooring

Nautifloor has teak resemblance and is perfect for both indoor and outdoor usage. It is not only designed for water sports, but can also be used in hotels, restaurants, shops, houses etc. Unlike vinyl floors with paper or felt backing, Nautifloor is produced with a stable backing that will not tear even in extremely warm or cold temperatures.

 

Nautifloor is flexible, 100% waterproof and extremely wear-resistant. The material is also stain-resistant and has excellent non-skid properties.  It is extremely durable and has high fire-retardant properties (IMO A652).

https://marineflooring.eu/products/nautifloor

 

Softex – water resistant carpet

SOFTEX is a water-resistant carpet which is specially made for the upholstery of walls and flooring in boats and cars. Softex is UV resistant, lightweight, durable, flexible, and easy to clean. The material is resistant to mold and mildew, and it does not fray. Softex is simple to cut and can seamlessly be built together in indoor or outdoor use.

https://marineflooring.eu/products/softex

Infinity – ylellinen kudottu vinyyli

Infinityssä on uniikki vinyylivaahtotausta, joka tekee siitä otollisen käyttää monilla eri pinnoilla. Infinity Luxury Woven Vinyl on mukava, moderni ja käytännöllinen valinta merenkulun, terveydenhuollon ja hyvinvoinnin aloille sekä koteihin.

Infinity hylkii tahroja, minkä ansiosta se kestää hyvin polttoaineen tai öljyn läikähdyksiä sekä linnun jätöksiä. Se on helppo pitää puhtaana ja kuivuu nopeasti.

Infinity on hyvin kestävä ja ääntä vaimentama, minkä vuoksi se on erinomainen valinta veneilyyn.

Marine Tuft – matto sisä- ja ulkokäyttöön

Marine Tuft on uniikki, tyylikäs, mukava ja kestävä lattiamateriaali sisä- ja ulkokäyttöön. Merellisen ilmeensä ansiosta se sopii erityisen hyvin huviveneilyn maailmaan.

Marine Tuftin tuotteet valmistetaan korkealaatuisista materiaaleista: UV-säteilyä, merivettä ja kloorivettä kestävät kuidut yhdistettynä läpäisevään Aquabac-taustaan varmistavat kestävyyden monenlaisessa käytössä.

Marine Tuft tuntuu jalan alla pehmeältä. Lisäksi se on helppo pitää puhtaana, kevyt, ääntä vaimentava sekä lämpöä kestävä.

Marine Tuft voidaan asentaa irralleen tai liimata paikoilleen. Se sopii hyvin veneisiin, asuntoautoihin, taloihin, uima-altaille, puutarhoihin, kasvihuoneisiin, myymälöihin ja tapahtumasaleihin.

Nautifloor

Nautifloor muistuttaa tiikkiä ja on loistava valinta sisä- ja ulkokäyttöön. Vaikka se on suunniteltu vesiurheiluun, sitä voidaan hyödyntää myös hotelleissa, ravintoloissa, myymälöissä ja kodeissa.

Paperi- tai huopataustaisista vinyylilattioista poiketen, Nautifloorissa on tukeva tausta, joka ei repeä edes erittäin lämpimissä tai kylmissä lämpötiloissa.

Nautifloor on joustava, 100% vedenkestävä ja erittäin hyvin kulutusta kestävä. Materiaali hylkii myös tahroja, ja sillä on luistonesto-ominaisuuksia. Se on hyvin kestävä ja paloturvallinen (IMO A652).

Softex – vettä hylkivä matto

SOFTEX on vettä hylkivä matto, joka on suunniteltu erityisesti veneiden seinien ja lattioiden sekä autojen verhoiluun. Softex on UV-resistentti, kevyt, kestävä, joustava ja helppo pitää puhtaana.

Materiaali hylkii hometta, eikä purkaannu.
Softexia on helppo leikata, ja sitä voidaan yhdistää saumattomasti käyttöön niin sisällä kuin ulkona.


Marinedeck


Vyva kankaat

Teak Life

Meistä

Scandinavian Teak Deckin visiona on säilyttää ja vahvistaa paikkaansa yhtenä maailman johtavista veneiden kansivalmistajista