KiwiGrip

KiwiGrip är en banbrytande, slitstark och halkskyddande beläggning som erbjuder en vacker yta med bra grepp. Beläggningsytan kan differentieras mellan en mjukare nöjesbåtstextur och ett mera industriellt arbetsbåtsfäste. KiwiGrip appliceras smidigt med en egenutvecklad roller.

Perfekt struktur

KiwiGrip kan användas på trä, glasfiber, epoxy, betong eller metallytor. Den struktur du är ute efter kan enkelt erhållas genom att applikationsmängden varieras.

Färgalternativ

KiwiGrip är fylld med UV-stabilisator som säkerställer en enhetlig färg. Den finns tillgänglig i 4 standardfärgsättningar (vit, gräddfärgad, ljusgrå och ljusblå) och är kompatibel för ytterligare anpassningar: din lokala färghandel kan enkelt pigmentera och skaka så att du hittar färgen du söker. Det är emellertid viktigt att inte överskrida 3 volymprocent pigment.

Slitstarkt

KiwiGrip är en hård akrylpolymer som ger en slitstark, homogen och elastisk yta. KiwiGrip slits inte och exponerar inte fyllnadsmaterialen.

Giftfri

KiwiGrip är giftfri, har låga halter av VOC och inga flyktiga lösningsmedel. Rengöringen sköts enkelt med diskmedel och vatten.

Flexiteek

Esthec

KiwiGrip


Marinedeck


Vyva fabrics

Teak Life

Om oss

Scandinavian Teak Decks vision är att bibehålla och stärka positionen som ett av världens främsta yachtdäcksföretag