Meistä

Visionamme on säilyttää ja vahvistaa paikkaamme yhtenä maailman johtavista veneiden kansien valmistajista.

Scandinavian Teak Deck

Korkealaatuisten kansien valmistus kaiken tyyppisiin jahteihin ja purjeveneisiin on aina ollut toimintamme ytimessä.

Telakka-asiakkaamme ovat maailmalla tunnettuja brändejä, joita veneilijät ympäri maailman arvostavat. Vanhojen moottori- ja purjeveneiden kunnostaminen ja korjaaminen yksityisasiakkaille on kuitenkin myös merkittävä osa liiketoimintaamme.

Scandinavian Teak Deck sijaitsee Teerijärvellä, Pohjanmaalla, ja tarjoamme palveluja eri puolilla maailmaa. Vaikka olemme toteuttaneet useita projekteja Euroopassa, palvelemme asiakkaitamme myös ympäri maailmaa, muun muassa Yhdysvalloissa, Chilessä, Filippiineillä ja Antigualla.

Kokenut veneiden kansien valmistaja

Laatu

Tavoitteenamme on olla erittäin luotettava kumppani. Kiinnitämme aina erityistä huomiota laatumittareihin varmistaaksemme ensiluokkaisen tuotteen.

Ammattitaitoiset artesaanimme ovat kokeneita veneenrakentajia, ja keskustelemme aina mielellämme veneesi kannen vaatimuksista.

Ammattitaito

Modernit rakennustekniikat, uudet materiaalit ja kansainvälinen yhteistyö edellyttävät ammattitaitoista, omistautunutta ja joustavaa henkilöstöä.

Työntekijöillämme on kilpailuetu kansainvälisillä veneilymarkkinoilla laajan alan kokemuksensa ansiosta.

Scandinavian Teak Deck lunastaa kansia koskevat lupauksensa panostamalla tinkimättömästi laatuun, nopeuteen ja luotettavuuteen.

Referenssit

Jos haluat lisää referenssejä, ota meihin yhteyttä, niin lähetämme sinulle lisätietoa.

Historia

Kun yrityksemme perustettiin vuonna 1998, aloitimme elinikäisen matkan luodaksemme upeita hetkiä kannella. Siitä lähtien matkamme on jatkunut moniin maanosiin ja maihin, joissa olemme toteuttaneet tulevaisuuden kansia.

Tehdas

Scandinavian Teak Deck toimii huippumoderneissa 4 000 m²:n tuotantotiloissa. Tuotantotilamme on jaettu superjahtien ja moottoriveneiden tuotannon kesken. Purje- ja superjahtien kannet rakennetaan käsin niille varatuilla alueilla, kun taas moottoriveneiden kannet rakennetaan yhä useammin koneellisesti ja kootaan käsin. Tehokkaiden tuotantomenetelmiemme ansiosta olemme erittäin kustannustehokkaita laajassa mittakaavassa.

MarinPool

MarinPool perustettiin Scandinavian Teak Deckin tytäryhtiöksi vuonna 2010.

Yritys toimii henkilöstövuokrausyrityksenä ja tarjoaa laminointiin, tuotantolinjoihin ja puusepäntöihin erikoistuneita ammattitaitoisia työntekijöitä kansainvälisesti tunnetuille veneenvalmistajille.

Kestävä kehitys

Välitämme asiakkaistamme ja ympäristöstä. Siksi haluamme olla edelläkävijöitä tarjotessamme asiakkaillemme kevyitä, kestäviä ja ympäristöystävällisiä kansimateriaaleja, jotka täyttävät yksilölliset mieltymykset.

Vie veneilysi seuraavalle tasolle kanssamme

Haluatko, että veneesi huokuu pohjoismaista muotoilua ja käsityötaitoa? Tarvitsetpa sitten veneen kansia superjahteihin, purjeveneisiin tai moottoriveneisiin, keskustelemme mielellämme tarpeistasi ja toiveistasi!