Om oss

Vår vision är att bevara och stärka vår position som ett av världens ledande båtdäcksföretag.

Scandinavian Teak Deck

Att tillverka högklassiga båtdäck har alltid varit kärnan i vår verksamhet.

Våra kunder utgörs av såväl världsberömda varv som älskas av seglare över hela världen som privatseglare som är i behov av att renovera- eller förnya sitt båtdäck.

Scandinavian Teak Deck är baserat i Terjärv, Finland. En stor del av våra projekt utförs i Europa, men vi betjänar också kunder i övriga delar av världen, inklusive USA, Chile, Filippinerna och Antigua, för att nämna några länder där vi verkat.

Yachtdäck gjorda med expertis

Kvalitet

Vårt mål är att vara en pålitlig partner. Vi fäster alltid största vikt vid att säkerställa att våra kunder får en förstklassig produkt.

Våra skickliga hantverkare är erfarna båtbyggare, och vi är alltid glada att diskutera dina önskemål.

Hantverksskicklighet

Moderna byggtekniker, nya material och internationella samarbeten kräver en skicklig, engagerad och flexibel arbetsstyrka.

Våra samarbetspartner har en konkurrensfördel på den internationella marknaden tack vare sin omfattande branscherfarenhet.

Scandinavian Teak Deck tar hand om ditt yachtdäck med ett starkt engagemang för kvalitet, snabbhet och tillförlitlighet.

Referenser

Om du vill ha ytterligare referenser, vänligen kontakta oss.

Vår historia

När vårt företag grundades 1998 gav vi oss ut på en livslång resa för att skapa magiska ögonblick på däck. Sedan dess har vår resa fortsatt och lett oss till många kontinenter och länder där vi format framtidens däck.

Fabriken

Scandinavian Teak Deck bedriver sin verksamhet i toppmoderna produktionsanläggningar på 4 000 m². Vårt produktionsområde är uppdelat i produktion av superyachter och motorbåtar. Handbyggda segel- och superyachtsdäck tillverkas i våra moderna fabriksanläggningar, medan motorbåtsdäck i allt högre grad byggs med maskiner och monteras för hand. Våra effektiva produktionsmetoder gör oss mycket konkurrenskraftiga inom båtindustrin.

MarinPool

MarinPool grundades 2010 som ett dotterbolag till Scandinavian Teak Deck.

Företaget fungerar som ett bemanningsföretag och sysselsätter kvalificerade arbetstagare inom laminering, produktionslinjer och snickeri till internationellt kända båtbyggare.

Hållbarhet

Vi bryr oss om våra kunder och miljön. Därför vill vi ligga i framkanten när det kommer till att erbjuda våra kunder lätta, robusta och miljövänliga däcksmaterial som passar alla smaker.

Förhöj livet på däck med oss

Vill du att din båt ska utstråla nordisk design och hantverksskicklighet? Oavsett om du behöver ett båtdäck till en superyacht, segelbåt eller motorbåt så diskuterar vi gärna dina preferenser!