Servicepunkten i Palma de Mallorca

Mallorca är en av världens populäraste seglingsdestinationer.

Scandinavian Teak Deck Spain S.L. har betjänat spanska kunder utifrån Palma de Mallorca sedan 2019. Den spanska enheten har STP som sin hemmabas och erbjuder samma båtdäckstjänster som den finska enheten. Våra tjänster är således tillgängliga för alla kunder oberoende av båtmodell, skrovtyp, storlek eller geografiska hamnplats.

Det spanska renoveringsteamet består av erfarna hantverkare som är specialiserade på nåtning, däckborttagning, installation av däck och utjämning av däck. Vi erbjuder också att applicera en högklassig PVC-skumslösning som skyddsmaterial under installerat båtdäck.

Processen för att byta ut ett slitet teakdäck i Spanien följer samma procedur som vid ombyggnader på andra platser. Scandinavian Teak Deck Spain S.L. låter inledningsvis en tekniker åka ut och digitalisera däckytan. Det nya däcket prefabriceras sedan i Scandinavian Teak Decks anläggningar i Finland varefter det fraktas till Spanien för installation av det lokala teamet.

Scandinavian Teak Deck Spain S.L. leds av Michael Falther som har mer än 30 års erfarenhet av att arbeta med båtsdäck. Ta gärna kontakt med Michael för att diskutera dina däckbehov om du planerar att genomföra ditt projekt i Spanien.

Om oss

Scandinavian Teak Decks vision är att bibehålla och stärka positionen som ett av världens främsta yachtdäcksföretag