Uudelleensovitukset ja korjaukset

Scandinavian Teak Deckillä on pitkä historia kuluneiden tiikkikansien uusimisessa. Tarjoamme kaikki tähän liittyvät palvelut aina alusta loppuun itsenäisesti tai tiiviissä yhteistyössä omistajan, kapteenin tai miehistön kanssa. Uudelleensovitusta hyödyntäneitä asiakkaitamme löytyy kaikista huviveneilyn kohderyhmistä.

 

Kannen pitäminen hyvässä kunnossa on tärkeä osa veneen yleiskuntoa. Veneen suojaaminen vedeltä ja korroosiolta on kriittinen asia veneen arvon säilyttämisen kannalta. Aina ei kuitenkaan tarvita täysin uutta kantta. Mikäli kannessa on riittävästi puuta jäljellä, voi olla järkevää saumata saumat uudelleen sekä hioa halutut osat kevyesti. Tämä luo vanhalle tiikkikannelle raikkaan kultaisen ilmeen.

 

Tyypillisesti kannen uudelleensovituksen prosessi käynnistyy, kun omistaja tai kapteeni ottaa meihin yhteyttä pyytääkseen tarjouksen. Kerättyämme perustiedot projektista palaamme tarjouksemme kanssa asiaan.

 

Tarjousta varten tarvitsemamme tiedot:

• Mistä palveluista tarjous halutaan
• Missä vene sijaitsee
• Projektin suunniteltu aikataulu
• Kansimateriaalin tyyppi, sis. lankkujen mitat
• Mahdolliset design-elementit, jotka on syytä huomioida
• Muut projektin kannalta olennaiset asiat

 

Veneen tulee olla säältä suojassa koko uuden kannen asennuksen ajan

• Minimilämpötilan on oltava vähintään +12 Celsius-astetta, jotta liimat tarttuvat asianmukaisesti
• Kiinteät tukirakenteet eivät ole sallittuja veneellä uuden kannen asennuksen aikana. Kaikille kannen alueille on oltava esteetön pääsy
• Veneellä tulee olla turvallista työskennellä. Paikalle on hankittava valmiiksi tarvittavat rakennustelineet

 

Kannen uusiminen on mahdollista toteuttaa myös Pohjanmaalla, Suomessa. Tuomalla veneen tänne, voimme järjestää veneen säilytyksen sisätiloihin kumppaneidemme kautta. Näin kaikki korjaustoimet voidaan hoitaa talvikuukausien aikana.

Mikäli mahdollista, käytä alla olevaa pohjaa lähettäessäsi tietoja kansitarpeistasi. Kuvat nykyisestä kannesta helpottavat prosessia.

 

Otathan meihin yhteyttä, mikäli sinulla on mitä tahansa kysyttävää kansien uusimiseen tai uudelleensovitukseen liittyen!

Scandinavian Teak Deck
special offer 10% off

Scandinavian Teak Deckin visiona on säilyttää ja vahvistaa paikkaansa yhtenä maailman johtavista veneiden kansivalmistajista

Meistä

Scandinavian Teak Deckin visiona on säilyttää ja vahvistaa paikkaansa yhtenä maailman johtavista veneiden kansivalmistajista