Reparationer

Scandinavian Teak Deck har lång erfarenhet av att reparera- och ersätta slitna teakdäck. Vi erbjuder en komplett uppsättning tjänster och kan hantera projektet från början till slut, eller så att däcksmonteringen genomförs i nära samarbete med ägaren, kaptenen eller besättningen. Våra refit kunder finns över hela världen.

Att hålla däcket i gott skick är viktigt för båtens allmänna skick. Att skydda båten mot vatten och korrosion är till exempel avgörande för att bevara dess värde. Alla situationer kräver emellertid inte ett komplett däcksbyte. Om det fortfarande finns tillräckligt med trä kvar kan det i stället vara lämpligt att endast omnåta fogarna med en efterföljande lätt däcksslipning. Detta ger ett gammalt teakdäck ett nytt gyllene utseende.

Den typiska däckrenoveringsprocessen börjar med att ägaren eller kaptenen kontaktar oss med en anbudsförfrågan. När vi samlat in grundläggande information om projektet, som vi beskriver nedan, återkommer vi sedan med vår offert.

Informationen som vi behöver:

• vilka slags tjänster som efterfrågas

• var yachten finns

• planerat schema för projektet

• hurdant däcksmaterialet som efterfrågas

• eventuella specifika konstruktionsegenskaper som bör beaktas

• andra aspekter som är relevanta för projektet

Båten ska vara övertäckt då det nya däcket installeras.

• Temperaturen måste vara minst 12 grader Celsius för att limmen ska få rätt vidhäftning.

• Eventuella fasta stödkonstruktioner är inte tillåtna på båten medan det nya däcket installeras. Det bör också vara lätt att komma åt alla däcksytor.

• Det måste vara säkert att arbeta med däcksbytet. Säkerhetställningar bör vara monterade kring båten.

Det går också att genomföra reparationsarbeten i Österbotten i Finland. Vi sammanför er gärna med våra lokala samarbetspartners som sköter om vinterförvaring och andra tjänster.

Använd om möjligt den bifogade blanketten när du skickar in information om dina däcksbehov. Bilder av det befintliga däcket uppskattas särskilt.

Ta gärna kontakt med oss om du har frågor kring våra reparations- och övriga båtdäckstjänster!

Scandinavian Teak Deck
special offer 10% off

Scandinavian Teak Decks vision är att bibehålla och stärka positionen som ett av världens främsta yachtdäcksföretag.

Om oss

Scandinavian Teak Decks vision är att bibehålla och stärka positionen som ett av världens främsta yachtdäcksföretag