Tiikkikannet

Merenkävijät ovat aina arvostaneet tiikistä rakennettuja venekansia. Materiaalin ensiluokkaisten ominaisuuksien ansiosta Tectona grandis on täydellinen valinta veneilyyn. Tiikki on lahoamaton, hyönteisistä vapaa ja erittäin miellyttävä silmälle. Hyvin rakennettu tiikkikansi on kestävä ja kaunis valinta kaikenlaisille veneille ja ilmastoille.

 

Scandinavian Teak Deck tekee yhteistyötä muutaman teak-toimitaajan kanssa, erityisesti kiinnitetään huomiota siihen että puu kaadetaan kaikkien sovellettavien sääntöjen ja määräyksien mukaisesti riippumatta siitä mistä päin maailmaan puutavaraa tuodaan.

Esivalmistetut tiikkikannet

Tiikkikannet rakennetaan digitaalisista kansipiirustuksista. Esivalmistettu
rakennusmetodimme tarjoaa monia etuja verrattuna perinteiseen
rakennustapaan, jossa lankut ladotaan yksitellen suoraan veneen päälle. Suurin hyöty tulee lyhyemmästä läpimenoajasta sekä tasaisesta laatutasosta.

Esivalmistettu metodi mahdollistaa myös sen, että voimme toimittaa kansia
veneille ja telakoille mihin päin maailmaa tahansa.

Synteettiset veneiden kannet

Markkinoille on tullut hiljattain lukuisia uusia kansimateriaaleja. Tämä trendi tulee kiihtymään edelleen, ja olemmekin jatkuvasti luoneet kumppanuuksia alan arvostetuimpien kansimateriaaleja tarjoavien toimijoiden kanssa. Näin voimme vastata jokaisen asiakkaamme tarpeisiin ja toiveisiin.

Meistä

Scandinavian Teak Deckin visiona on säilyttää ja vahvistaa paikkaansa yhtenä maailman johtavista veneiden kansivalmistajista