KiwiGrip

KiwiGrip on vallankumouksellinen, kestävä ja luistamaton pinnoite, joka tarjoaa kauniin ja hyvin pitävän pinnan. Pinnoitteen tekstuuri voidaan valita pehmeämmän pleasure boat -tuntuman tai teollisemman work boat -tekstuurin välillä. KiwiGrip on nopea ja helppo levittää tarkoitukseen sopivalla telalla.

Täydellinen tekstuuri

KiwiGrip voidaan levittää puun, lasikuidun, epoksin, betonin tai metallin päälle. Täydellinen tekstuuri saavutetaan muuntamalla levitystekniikkaa.

Kestävä

KiwiGrip on kova akryylipolymeeri, joka tarjoaa kestävän, yhtenäisen ja elastisen pinnan. KiwiGrip ei kulu läpi tai paljasta täytemateriaaleja.

Värivaihtoehdot

KiwiGrip on täynnä UV-stabilisaattoreita tasaisen värin varmistamiseksi. Pinnoite on saatavilla neljässä päävärissä (valkoinen, kerma, vaaleanharmaa ja vaaleansininen). KiwiGrip on myös yhteensopiva yksilölliseen räätälöintiin, sillä maalimyymälät voivat helposti sävyttää ja sekoittaa pinnoitteeseen haluamasi sävyn. On kuitenkin tärkeää muistaa, ettei sävytettä saa laittaa yli 3% pinnoitteen kokonaismäärästä.

Myrkytön

KiwiGrip on myrkytön, siinä ei ole haihtuvia liuottimia, ja sen haihtuvien orgaanisten yhdisteiden (VOC) määrä on vähäinen. Pinnan puhdistaminen onnistuu helposti saippualla ja vedellä.


Marinedeck


Vyva kankaat

Teak Life

Meistä

Scandinavian Teak Deckin visiona on säilyttää ja vahvistaa paikkaansa yhtenä maailman johtavista veneiden kansivalmistajista