Esthec

Esthec on yhä useamman veneenomistajan ja telakan suosima valinta. Se on vahva ja kiinteä materiaali, joka on valmistettu luonnon ainesosista, kuiduista, väripigmenteistä ja täyteaineista. Esthec on yksinkertaisesti ideaali valinta ekotietoisille merenkävijöille.

 

Esthec on kertamuovituote, mikä tarkoittaa sitä, että sillä on erittäin alhainen laajennuskerroin. Materiaali on erinomainen lämpimissä ilmastoissa veneilyyn, sillä se säilyttää miellyttävän tuntuman kävellessä. Mittavat testaukset ovat myös osoittaneet, ettei Esthec elä vuosienkaan käytön jälkeen edes kovimmissa olosuhteissa.

Esthec tarjoaa loputtomasti design-vaihtoehtoja

Esthec on saatavilla lukuisissa eri väreissä ja muodoissa. Se onkin täydellinen kansivaihtoehto tyylitietoiselle merenkävijälle, joka etsii jotain erityistä. Esteettisten mahdollisuuksiensa lisäksi Esthec on vettä hylkivä: se ei ime lainkaan vettä, levää tai muita orgaanisia materiaaleja.

Upea ja turvallinen kansi vähäisellä huollolla

Esthec säilyttää ominaisuutensa myös kosteissa olosuhteissa. Tämän vuoksi materiaali ei ole vain upea, vaan myös turvallinen vaihtoehto modernille merenkävijälle. Yksi etu tässä materiaalissa on se, ettei se vaadi kuin vähäistä huoltoa ja puhdistusta.

Esthecin tuotantoprosessista ei synny lainkaan jätettä, mikä tekee siitä yhden markkinoiden ympäristöystävällisimmistä kansimateriaaleista.

Lue lisää Esthec verkkosivuilla


Marinedeck


Vyva kankaat

Teak Life

Meistä

Scandinavian Teak Deckin visiona on säilyttää ja vahvistaa paikkaansa yhtenä maailman johtavista veneiden kansivalmistajista