Superyachter

Scandinavian Teak Deck har omfattande erfarenhet av att leverera båtdäck till några av världens ledande båtvarv. Våra tjänster skräddarsys alltid efter varje kunds behov så att vi tar hand om allt från däcksplanering, tillverkning och installation. Design, materialval och tidsplanering är dock speciellt viktigt vid leveransen av båtdäck till superyachter.

Vårt huvudmål är att uppfattas som en av marknadens mest pålitliga båtdäcksleverantörer. Kvalitet, snabbhet och pålitlighet är alla egenskaper som vi betraktar som hörnstenar för vår framgång.

Internationella teakdäcksinstallationer

En förstklassig service är en direkt nödvändighet vid samarbete med tillverkare av lyxyachter. Vårt team av erfarna båtbyggare och hantverkare är på så sätt mycket vana att kollaborera med externa team och intressenter.

Ett team med båtbyggnadsspecialister, till er tjänst

Vi brinner för det vi gör och vi känner oss ödmjuka inför uppgiften att fungera som däcksleverantör åt våra partners. Detta är inget vi tar för givet eller tar lätt på, och genom stora investeringar i design och produktionskapacitet kan vi ta oss an alla typer av däcksleveranser oavsett plats, material eller storlek.

Processen med att omvandla en ritning till ett reellt förstklassigt båtdäck är den slutgiltiga belöningen för vårt arbete.

Om oss

Scandinavian Teak Decks vision är att bibehålla och stärka positionen som ett av världens främsta yachtdäcksföretag