Flexiteek

Flexiteek är ett förstklassigt däcksmaterial som imiterar egenskaperna hos traditionella teakdäck på ett mycket bra sätt. Flexiteek 2G är tillverkat av UV-stabiliserad PVC som avvisar smuts, behåller färgen och är mer än 30 % lättare än första generationens syntetiska däcksmaterial.

Plankalternativ

Flexiteek levereras i 11 färger och med svart, grå eller vit nåtning. Flexiteek 2G ribborna har en standarddimension på 45 mms breddlek (inklusive 5 mm nåt), men finns också att fås i andra mått. Det samma gäller för kantlisterna som kommer i bredder mellan 45 och 125 mm. Gå in på Flexiteek-webbplatsen för mer information.

Segla säkert med Flexiteek 2G

Flexiteek blir inte halt när det är fuktigt, eller överdrivet varmt i tropiska miljöer vilket gör det väl lämpat för båtliv på varmare breddgrader. Materialet är ljudisolerande, som gör det behagligt att vistas under däck. Utöver det så är det också motståndskraftigt mot slitage och sprickor.

Miljövänligt och lätt att underhålla

Flexiteek kräver inget löpande underhåll. Alla däckets delar är sammansvetsade vilket gör ytan helt vattentät och solid. Olja, bränsle, rödvin och andra fläckar försvinner till exempel genom att tvätta med vatten och diskmedel.

Flexiteek

Esthec

KiwiGrip


Marinedeck


Vyva fabrics

Teak Life

Om oss

Scandinavian Teak Decks vision är att bibehålla och stärka positionen som ett av världens främsta yachtdäcksföretag