Vyva Fabrics

Infinity – lyxig vävd vinyl

Infinity har en unik undersida i vinylskum som gör den perfekt för användning på olika typer av ytor. Infinity Luxury Woven Vinyl är en behaglig, modern och bekväm lösning, vilket gör detta till ett utmärkt val för båten, hotellet, sjuk- och friskvården samt för hemmabruk.

 

Infinity är motståndskraftig mot fläckar, vilket gör att den inte påverkas av exempelvis bensin, olja eller fågelspillning. Den är också lätt att rengöra och torkar snabbt.

 

Infinity är också mycket slitstark och ljudabsorberande, vilket gör detta till ett perfekt val för båtlivet.

Marine Tuft – inom- och utomhusmatta

Marine Tuft är ett unikt, elegant, bekvämt och slitstarkt golvmaterial för inom- och utomhusbruk. Med sitt maritima uttryck är det särskilt väl lämpat för användning i fritidsbåtsvärlden.

Marine Tuft-produkterna tillverkas av förstklassiga material: UV-, havsvatten- och klorvattenresistenta fibrer med genomsläpplig Aquabac-baksida som säkerställer slitstyrka i en mängd användningsområden.

En Marine Tuft-golvbeläggning är mjuk för dina fötter, lätt att rengöra, har låg vikt, är ljudabsorberande och värmebeständig.

Marine Tuft kan både läggas löst och limmas. Lösningen är lämplig för båtar, husvagnar, hus, simbassänger, trädgårdar, uterum, butiker och evenemangshallar.

Nautifloor – marint Lonseal-golv

Nautifloor påminner om teak och passar perfekt både för inom- och utomhusbruk. Det är inte bara utformat för vattennära aktiviteter utan kan också användas på hotell och i restauranger, butiker, hus etc.

Till skillnad från vinylgolv med pappers- eller filtbaksida tillverkas Nautifloor med ett stabilt underlag som inte går sönder ens vid extremt höga eller låga temperaturer.

Nautifloor är flexibelt, 100 % vattentätt och extremt slitstarkt. Materialet är också fläckbeständigt och har utmärkta halkskyddsegenskaper. Det är extremt slitstarkt och har goda brandskyddsegenskaper (IMO A652).

Softex – vattentät matta

SOFTEX är en vattentät matta som är specialtillverkad för stoppning av väggar och golv i båtar och bilar. Softex har låg vikt och är UV-resistent, slitstarkt, flexibelt och lätt att rengöra.

Materialet är resistent mot mögel och fransar sig inte.
Softex är enkelt att skära och kan byggas ihop utan skarvar inom- eller utomhus.

Flexiteek

Esthec

KiwiGrip


Marinedeck


Vyva fabrics

Teak Life

Om oss

Scandinavian Teak Decks vision är att bibehålla och stärka positionen som ett av världens främsta yachtdäcksföretag